Klicka för meny

Miljödag tillsammans med Håll Sverige Rent

Lördag 19 oktober tänker vi lite extra på miljön på Bryggeriet Handelsplats. Tillsammans med Håll Sverige Rent kommer vi att arrangera en del aktiviteter:

Skräplabbet
Är en satsning från Håll Sverige Rent, som syftar till att lära barn och unga om nedskräpning. Skräplabbet är precis vad det låter som – ett labb med allt som rör skräp. Ett labb där man får upptäcka och utforska allt som handlar om nedskräpning, samt agera på nedskräpningens konsekvenser. Allt inom lekfulla och fantasiväckande ramar.

Du hittar oss vid entrén till Leos Lekland.

Skräpplockning
Vi kommer att plocka skräp på handelsplatsen, samt i vårt närområde. Vi håller med arbetshandskar, säckar och plockverktyg.
Vi samlas utanför entrén till City Gross kl. 09.00. Anmälan gör du på appen ”Skrappen” från Håll Sverige Rent, eller här på Bryggeriet Handelsplats Facebooksida.

Korvgrillning
Vad vore en miljö- och skräpplockardag utan korvgrillning. Mellan kl. 12-14 håller vi grillen tänd och bjuder på korv med bröd till alla miljökämpar. Hade du inte möjlighet att delta på skräpplockningen kan du få en korv med bröd om du gillar oss på Facebook.

Välkomna!